Hoy es 13 de julio
GRUPO PLAZA

PLAZA PODCAST Ferits de Lletra

Els dies inquiets, homenatge a la literatura

El passat dimecres, en la ciutat de València, es va presentar “Els dies inquiets”, la darrera obra de l’escriptor i editor valencià Antoni Sabater.

domingo, 23 junio 2024

El passat dimecres, en la ciutat de València, es va presentar “Els dies inquiets”, la darrera obra de l’escriptor i editor valencià Antoni Sabater. Es tracta d’un homenatge culte, apassionat i ple de bellesa a la literatura. A la gran literatura, la que ha bastit les coordenades culturals d’occident en els darrers 3 segles.

A través de les pàgines dels dies inquiets desfilen personalitats imprescindibles de la cultura universal com ara Virginia Woolf, Jorge Luis Borges, Judith Schalansky, Richard Ford o, qui serà el protagonista d’este programa, Martin Amis.

Cada fragment oferix una mirada personal, lúcida i estilitzada sobre la vida i els aspectes més destacats de l’obra de l’autor. Però fonamentalment és un llibre-trampolí; un text que obri la porta a altres textos. Una invitació hedonista a transitar el jardín de senderos que se bifurcan, de llibre en llibre, de personatge en personatge, de vida en vida, fins a bastir el gran viatge que proposa Toni Sabater, qui a hores d’ara, és uns dels crítics i divulgadors literaris més importants en valencià.

Tot açò i més en Ferits de lletra, les càpsules de cultura i història que vos oferim cada dissabte, des de Plaza Podcast, Josep Vicent Miralles i Felip Bens. 

Podcasts Relacionados

next

Conecta con nosotros

Plaza Podcast, desde cualquier medio

TikTok Linkedin

Suscríbete al boletín

Cada sábado una selección de los mejores contenidos en tu email


Quiero suscribirme